Cynthia (beatlescowgirl) wrote in component_help,
Cynthia
beatlescowgirl
component_help

I thought I had my layout all figured out (well, I have it looking the way I want is a better way to put it, because I sure as heck don't really understant it!), but I just noticed a problem. In my links box, the link back to my userinfo page has a mistake--it says: http://http//www.livejournal.com/userinfo.bml?user=beatlescowgirl

I looked at my source, but I can't figure out how to get rid of that extra http// in there. Any help? This is what's written in my source


layerinfo "type" = "user";
layerinfo "name" = "add customizations2";

set comment_divider = "//";
set text_read_comments = "1 Made It Better // # Made It Better";
set underline_links = "hover";
set text_post_comment_friends = "Take a Sad Song";
set text_post_comment = "Take a Sad Song";
set page_recent_items = 20;
set show_entry_userpic = true;
set show_entrynav_icons = true;
set text_read_comments_friends = "1 Made It Better // # Made It Better";
set icalendar = true;
set comp_state = "right";
set page_friends_items = 20;
set show_calendar = true;
set font_family = "Verdana, sans-serif";
set lineheight = 18;

function page_layout(Page p) {
var string title = $p->title();
"""



<*img src="http://s2.excoboard.com/forums/1296/user/7007/132782.jpg"*>



<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" valign="top"> """; if ($*comp_state == "left") { print_my_components($p); """ """; } print_my_entries($p, $title); if ($*comp_state == "right") { """ """; print_my_components($p); } """














""";
}
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 5 comments