Bluespirit (bluespirit_star) wrote in component_help,
Bluespirit
bluespirit_star
component_help

Tags don't show up

I used a tutorial to set up my layout (thank you to this comm & its generous members!) as I don't actually understand any of the technical stuff. I just replaced the personal info in the tutorial with my own & by a process of trial & error got it to look the way that I wanted it.
However, now I'm adding tags to my entries but they don't show up in my entires.
I know that they're there 'cus I can edit them. Also, they're visible if I go to one of my friends lj & look at my entry through their friends' page.
So I'm assuming that the problem is with the layout code I'm using, unfortunately I don't understand it enough to figure out the problem.

I asked at lj support & was given this answer:
The tags are not showing up because your custom theme layer overrides the function to print an entry, which is where tag information would be available. The code of this theme layer was most likely written before tags were implemented, and so it does not include the necessary code. If you wish the tags to show up, you will either need to change the code in the custom theme layer, or remove the print_entry function entirely so that your journal uses the default version of the code.

I don't want to lose the way that my layout looks.
Is there anyone who can tell me what I need to add or change to make the tags visible please?
I'd be really grateful, thank you.


Problem solved - thank you! :-)
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 2 comments